Upgrade uw tuin

Tuinaanleg Lelystad

Wilt u uw tuin in Lelystad opknappen en deze een upgrade geven? Bij Wij realiseren tuinen doen we precies wat onze naam zegt. Ons ervaren team zorgt ervoor dat uw tuin er geweldig uit komt te zien. Wij realiseren tuinen is een professioneel familiebedrijf met jaren ervaring dat graag bij u thuis komt in Lelystad.

 

Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om vakwerk tegen een hele goede prijs. We verrichten diverse werkzaamheden op een adequate, maar snelle wijze waardoor u nooit lang in een bouwproject lijkt te leven.

Ons werk

Opgeleverde projecten

Wat kunnen wij betekenen

Onze werkzaamheden in Lelystad

Bij Wij realiseren tuinen kunnen we verschillende werkzaamheden in uw tuin in Lelystad verrichten. Of het nu gaat om het verwijderen van een schutting, het plaatsen van nieuwe planten en bomen, of het volledig bestraten van uw oprit en tuin, we doen het graag voor u. Wij realiseren tuinen is werkzaam in heel Lelystad. We hebben succesvol tuinen aangelegd in onder andere de Warande, Lelystad-Haven, Hanzepark, Groene Velden, Golfpark, Buitenhof en de Landstrekenwijk. Ons werkgebied brengt ons in heel Lelystad.

Graag komen we met u in contact om de mogelijkheden te bespreken en uw tuin in Lelystad een upgrade te geven. Bent u overtuigd en wilt u een vrijblijvende offerte en prijsindicatie? Neem dan direct contact met ons op en we kijken samen naar de opties.

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Totaal nieuw

Nieuwe tuin aanleggen in Lelystad

Is uw nieuwbouwhuis net opgeleverd of wilt u een bestaande tuin compleet anders hebben? Samen met u zetten we uw wensen op een rij, kijken we naar de verschillende mogelijkheden, stellen we een compleet budget op en geven we u een concurrerend aanbod om een compleet nieuwe tuin aan te leggen. Of het nu gaat om een kleine voortuin in Lelystad Noordersluis, een gigantische achtertuin in de Landerijen of een stadlandschapje in Lelystad Oostrandpark, onze vakmensen helpen u op weg.

Compleet vernieuwd

Bestaande tuin renoveren in Lelystad

Is uw bestaande tuin toe aan een update, maar hoeft het niet compleet omgegooid te worden? Heeft uw nieuwe huis eigenlijk nog wel een redelijke tuin maar met een paar aanpassingen is het nog meer de tuin van uw dromen? Het is niet altijd nodig om alles eruit te halen en opnieuw aan te leggen. Soms is het vervangen van uw bestaande straatwerk, het plaatsen van een nieuwe heg of een vijver aanleggen al genoeg. Uw bestaande tuin kan vaak gemakkelijk renoveert worden. Na een bezoek op locatie, stellen we graag voor u een offerte op wat we voor u kunnen betekenen.

Kostenplaatje

Kosten tuinaanleg in Lelystad

Bent u klaar om uw tuin een upgrade te geven en te investeren in uw tuin? Of bent u binnen helemaal klaar in uw nieuwbouwhuis en wilt u nu uw tuin ook in orde maken? Helemaal top! We denken graag met u mee over de mogelijkheden. Uiteraard bent u ook heel erg benieuwd naar wat de kosten dan zullen zijn van het laten aanleggen van uw tuin in Lelystad. Op basis van uw specifieke wensen en het benodigde werk berekenen we graag voor u uit hoeveel het gaat kosten. Omdat elke klus uniek is, is het helaas niet mogelijk om hier prijsvoorbeelden te noemen. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en u weet snel meer! Uiteraard is een offerteaanvraag helemaal gratis en geheel vrijblijvend.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag offerte op