Bestrating

Als mensen denken aan een tuin, wordt er vaak enkel gedacht aan de beplanting. Hoewel bomen, planten en bloemen een heel belangrijk deel zijn van een tuin, is het straatwerk even belangrijk. Goede, strakke bestrating kan vaak het verschil maken bij hoe een tuin eruit ziet. Wie geniet er niet van een prachtig aangelegd terras, een oprit waar alle stenen er volgens een mooi patroon inliggen of chique straatwerk onder een overkapping of vóór een tuinhuisje?

Dat is de reden dat we bij Wij realiseren tuinen bestrating evenveel aandacht willen geven bij het aanleggen van een tuin. Maar u kunt ook bij ons terecht als u niet de hele tuin, maar bijvoorbeeld enkel de oprit opnieuw wilt bestraten. Onze ervaren stratenmakers zorgen ervoor dat u aan het einde van het project 100% tevreden bent en weer kunt genieten van uw straatwerk.

Wat wij kunnen betekenen voor u

Onze stratenmakers hebben jaren ervaring met het opleveren van vakwerk. Daardoor kunnen we veel verschillende werkzaamheden oppakken op het gebied van straatwerk. Samen met u bespreken we graag wat de mogelijkheden zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij realiseren tuinen

Onze tuinen

Neem contact met ons op

Vraag offerte op